main logo
4170

PDM: Bugetarii vor primi prime de sărbători și al 13-lea salariu

Bugetarii şi angajaţii instituţiilor aflate la autofinanţare vor primi prime înainte de sărbători. De asemenea se vor plăti și primele anuale, așa-numitul al 13-lea salariu care va fi ridicat în februarie.

PDM: Bugetarii vor primi prime de sărbători și al 13-lea salariuPDM: Bugetarii vor primi prime de sărbători și cel de al 13-lea salariu

Anunţul a fost făcut astăzi de preşedintele democraţilor Vlad Plahotniuc, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Şeful democraţilor a ţinut să respingă speculaţiile făcute de opoziţie precum că în urma reformei salarizării primele de sărbători nu vor mai fi acordate şi a spus că banii vor fi oferiţi ca în fiecare an din surse bugetare sau din economiile făcute de instituții.

Plahotniuc a adăugat că se vor păstra și primele anuale, așa-numitul al 13-lea salariu, pe care bugetarii vor continua să-l primească în luna februarie sau în cazul bugetarilor din domeniul educației în luna august, așa cum îl primeau în fiecare an.

“Guvernarea PDM știe cum să mențină și să amplifice această creștere a economiei, astfel, încât și în 2019 și în următorii ani să venim cu majorări salariale, de pensii, premii și ajutoare pentru toate categoriile de cetățeni, pentru ca oamenii să aibă o viață mai bună, aici, acasă", a opinat Plahotniuc.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării