main logo
519

Oficialii Băncii Mondiale au vizitat Termoelectrica

Termoelectrica împreună cu partenerii de la Banca Mondială au identificat noi soluții de eficientizare a Surselor de generare.

Oficialii Băncii Mondiale au vizitat Termoelectrica

În acest sens au fost organizate o ședință de lucru și o vizită la CET Sursa II și CT Vest, unde experții Băncii Mondiale și administrația Termoelectrica au discutat posibilitățile de extindere și construcție a unor noi Surse de generare, transmite Știri.md.

În cadrul discuțiilor, directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, a reiterat importanța unei colaborări cu partenerii externi privind dezvoltarea segmentului ce ține de producere.

„Suntem permanent în căutarea soluțiilor tehnice prin care să eficientizăm și securizăm procesele noastră de generare, iar în acest sens mizăm mult pe suportul partenerilor de la Banca Mondială împreună cu care am reușit să realizăm un progres important în îmbunătățirea performanței infrastructurii noastre”, a reiterat Veaceslav ENI.

De cealaltă parte, experții Băncii Mondiale au apreciat pozitiv progresele întreprinderii și și-au exprimat sprijinul în implementarea unui astfel de proiect.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării