248
0
Oferta Moldova IT Park, prezentată la cea mai mare expoziţie din România
248
0

Oferta unică şi inovatoare a Republicii Moldova - "Moldova IT Park" - este prezentată la cea mai mare expoziţie de tehnologie din România "Bucureşti Technology Week".

Potrivit agenţiei Infotag cu referire la surse din cadrul Ministerului Economiei şi Infrastructurii, impozitul unic de 7% pe volumul de vânzări, diminuarea barierelor birocratice şi facilităţi pentru atragerea resurselor calificate străine sunt doar câteva dintre beneficiile prezentate de secretarul de stat al ministerului, Vitalie Tarlev, în cadrul Innovation Summit, transmite Știri.md.

Dialogul eficient cu comunitatea pasionată de inovaţii a fost amplificat în cadrul atelierului de lucru dedicat comunităţii de afaceri cu genericul "Moldova IT Park - Unlocking Regional Competitiveness". Astfel, mai mult de 60 de companii străine au explorat oferta Republicii Moldova drept destinaţie IT.

Agenţia de Investiţii, care are mandat pentru promovarea brandului de ţară în vederea atragerii investiţiilor străine, a prezentat climatul de afaceri al ţării prin prisma reformelor economice şi regulatorii, care au dus la îmbunătăţirea poziţiei Republicii Moldova în ratingurile internaţionale (locul 47 din 190 - Doing Business 2019).

Citește și
article image
Rusia și Moldova ar putea implementa un card turistic...
0
65
article image
Impresiile unui american despre Moldova: Îmi doresc mult...
0
282
article image
iPhone 11: S-au aflat prețurile și data apariției în...
0
1189
article image
Primul manual de educaţie juridică pentru elevi, lansat în...
0
131