main logo
4828

O companie internațională, interesată să intre pe piața din R. Moldova

O companie internațională este interesată să intre pe piața din Republica Moldova. În acest sens, ministrul Energiei, Victor Parlicov, a avut o întrevedere cu reprezentanții Roland Berger.

O companie internațională, interesată să intre pe piața din R. MoldovaFoto: Facebook

Aceștia au venit la Chișinău la invitația ministrului, transmite Știri.md.

„M-am bucurat să-i primesc la Chișinău pe reprezentanții companiei internaționale de consultanță Roland Berger, pe care i-am cunoscut în aprilie la Rotterdam, în timpul Congresului Mondial al Energiei. Aceștia au dat curs invitației mele de a veni în Republica Moldova și s-au arătat interesați să fie prezenți pe piața noastră.

Printre subiectele discutate se numără securitatea energetică a țării și decarbonizarea economiei și domeniile specifice în care compania poate contribui.

Am făcut o amplă descriere a evoluției economice a Republicii Moldova, a situației în diferite sectoare din domeniul energetic, dar și a politicilor promovate de Ministerul Energiei”, a notat Victor Parlicov pe pagina sa de Facebook.

Roland Berger a fost înființată în 1967 în München, Germania, și are acum peste 50 de birouri și 3.500 de angajați în întreaga lume.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării