main logo
513

O companie germană planifică să-şi extindă afacerea şi în Moldova

Una dintre cele mai mari companii de mobilă din Europa, compania germană Polipol planifică să-şi extindă afacerea şi în Moldova.

O companie germană planifică să-şi extindă afacerea şi în Moldova

Potrivit agenţiei Infotag cu referire la surse din cadrul Ministerului Economiei şi Infrastructurii, acest subiect a fost discutat vineri la întrevederea ministrului Chiril Gaburici cu reprezentanţii companiei, care s-au arătat interesaţi în special de facilităţile zonelor economice libere (ZEL) din Moldova, transmite Știri.md.

„Susţinem şi apreciem companiile internaţionale care îşi extind activitatea şi în Republica Moldova şi vă asigur de tot suportul necesar din partea statului. O nouă afacere înseamnă sute de locuri de muncă, aici, acasă", a menţionat Chiril Gaburici.

Ministrul a vorbit despre reformele realizate pentru îmbunătăţirea mediului de afaceri şi atragerea investiţiilor, îmbunătăţirea securităţii energetice şi a infrastructurii.

Compania germană de producţie „Polipol", lider pe piaţa de mobilă tapiţată cu produse de calitate superioară, a fost fondată în anul 1990. Astăzi, aceasta are peste 5 mii de angajaţi şi un venit anual de peste 400 milioane de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării