132
0
Moldova va prelua practicile Georgiei pentru dezvoltarea turismului
132
0

Republica Moldova va prelua bunele practici în turism din Georgia, a declarat ministrul Economiei şi Infrastructurii.

Asupra acestui fapt au convenit în cadrul unei întrevederi de lucru ministrul Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici, şi omologul său din Georgia, Natela Turnava, care a preluat mandatul începând cu aprilie curent, transmite Știri.md cu referire la Infotag.md

Oficialii au subliniat importanţa dezvoltării cooperării moldo-georgiene în domeniul comercial-economic şi investiţional, în sfera energetică, precum şi importanţa schimbului de experienţă şi bune practici privind integrarea în Uniunea Europeană. 

"Îmi doresc ca Georgia, care la moment se situează pe locul 20 privind relaţiile comerciale cu Moldova, să aibă o pondere mai mare în economia ţării. De asemenea, este important să preluăm bunele practici în turism, dezvoltarea acestui sector reprezentând o prioritate pentru Republica Moldova", a declarat Chiril Gaburici. 

Totodată, el a menţionat despre disponibilitatea Republicii Moldova de a organiza la Chişinău cea de-a doua Reuniune a Comisiei interguvernamentale moldo-georgiene privind comerţul şi cooperarea economică în toamna acestui an.

Картинки по запросу Moldova va prelua practicile Georgiei în dezvoltarea turismului

Citește și
article image
DW: O nouă capcană întinsă Moldovei de către Rusia?
0
2133
article image
Când vom putea vorbi fără roaming din România în R....
2
358