main logo
315

Moldova a prezentat perspectivele economice la conferința de la Praga

La Praga se încheie astăzi, 17 aprilie, conferința cu genericul Parteneriatul Estic la 10 ani: Convergențe Economice și Oportunități de Afaceri la care participă miniștri ai economiei și adjuncți ai acestora din cele șase state membre ale acestui program al UE.

Moldova a prezentat perspectivele economice la conferința de la Praga

Evenimentul vizează dimensiunea economică a parteneriatului Estic (PaE) și se axează pe procesele de reforme și integrare economică a statelor și evoluțiile în comerțul Uniunii Europene, informează Ministerul Economiei și Infrastructurii, transmite Știri.md cu referire la radiochisinau.md.

Secretarul de Stat din cadrul ministerului, Iuliana Drăgălin, a prezentat evoluțiile și perspectivele Republicii Moldova, aspectele economice asupra colaborării în plan politic, precum și impactul implementării Zonei de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător.

Amintim că Parteneriatul Estic reprezintă un program al UE destinat aprofundării relațiilor economice și politice cu șase foste republici sovietice – Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Rep. Moldova și Ucraina.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării