main logo
900

Migranții moldoveni pot beneficia de granturi pentru a realiza proiecte acasă

Biroul Relaţii cu Diaspora din cadrul Cancelariei de Stat a lansat o nouă rundă de granturi în cadrul programului Diaspora Engagement Hub (DEH) pentru subprogramul "Proiecte inovative ale diasporei".

Migranții moldoveni pot primi granturi pentru a realiza proiecte acasăFoto: infotag.md

Organizatorii au relatat agenţiei Infotag că în cadrul acestuia vor fi finanţate proiecte cu caracter inovator ale specialiştilor din diasporă cu scopul de a le implementa în Moldova, transmite Știri.md

Pentru finanţare vor fi eligibile domenii precum educaţie, medicină şi sănătate, cultură şi arte, administrarea afacerilor, tehnologii informaţionale şi comunicaţii, dezvoltarea urbană şi rurală, arhitectură şi design, inginerie, cercetare ştiinţifică, antreprenoriat social, administrare publică, comunicare, jurnalism şi relaţii cu publicul.

Cererile pot fi depuse on-line până la 15 septembrie. Termenul de implementare a proiectului este de la două săptămâni până la două luni. Mărimea granturilor oferite este de până la 50 mii lei.

Infotag precizează: DEH este un program de granturi tematice, destinat cetăţenilor originari din Republica Moldova, aflaţi peste hotare, şi se desfăşoară cu sprijinul financiar al Agenţiei Elveţiene pentru Dezvoltare şi Cooperare în cadrul proiectului "Consolidarea capacităţilor instituţionale ale Republicii Moldova în domeniul migraţiei şi dezvoltării".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării