main logo
1131

Megapolis Mall, scos la licitație: Prețul inițial este de 173 milioane

Compania Shan Lian International Group SRL, care deține centrul comercial Megapolis Mall de la Ciocana, a decis să scoată la licitație imobilul, scrie logos-press. Se întâmplă după ce firma a anunțat că intră în procedura de insolvență.

Megapolis Mall, scos la licitație: Prețul inițial este de 173 milioane

Creditorii companiei „Shan Lian International Group” S.R.L. a decis vânzarea într-o licitație cu strigare a averii imobiliare a complexului de agrement Megapolis Mall. Licitația urmează să aibă loc pe 20 septembrie, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

Potrivit sursei citate, imobilele urmează să fie vândute toate odată, de rând cu terenul adiacent de peste 4 hectare. Prețul inițial al lotului este de 173.700.000 de lei.

Acum jumătate de an, compania anunța că motivul principal pentru care s-a decis iniţierea procedurii de insolvenţă a unuia dintre cele mai mari centre comerciale şi de distracţii din Moldova sunt datoriile de câteva zeci de milioane lei faţă de Victoriabank, la care se pot adăuga şi restanţele faţă de alte companii.

Megapolis Mall a fost ridicat pe locul unde urma să fie una dintre cele mai mari uzini de calculatoare din fosta URSS. Grupul de companii Shan Lian International Group a demarat realizarea proiectului în anul 2006, iar lansarea a avut loc în 2008.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării