main logo
763

Marian: Identificăm soluții alternative pentru a nu depinde de Rusia

Deputatul PAS, Radu Marian, a venit cu o reacție după ce opoziția a criticat soluțiile propuse de Guvern pentru atenuarea crizei energetice.

Marian: Identificăm soluții alternative pentru a nu depinde de RusiaFoto: tv8.md

Potrivit acestuia, Executivul vine cu „o schimbare fundamentală de abordare”, pe care „hoții” nu o pot înțelege. Soluțiile identificate vin să scape Republica Moldova de dependența față de Rusia, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Guvernul a prezentat ieri un plan de măsuri care să prevină orice situație care ar putea să pună în pericol cetățenii Republicii Moldova. Așa cum avem protocoale pentru situații excepționale, calamități, inundații, la fel trebuie să avem protocoale și pentru închiderea completă a gazelor naturale. Toate guvernele din Europa au pregătit astfel de protocoale, la fel o facem și noi”, a subliniat Radu Marian.

„Din frustrare sau din prea mult timp liber în arestul la domiciliu, Dodon și toți hoții și fugarii aliați cu el, sunt supărați că Guvernul nu face jocurile prietenilor săi ruși.

Deranjul opoziției față de acțiunile Guvernului este cauzat de faptul că identificăm soluții alternative pentru a nu depinde de Rusia. Este o schimbare fundamentală de abordare, pe care nici Dodon, nici Șor, nici fugarii și nici hoții nu o vor înțelege”, a mai spus deputatul.

Acesta susține că prin soluțiile propuse, Guvernul încearcă să ajute moldovenii în sezonul rece.

„Pe noi ne interesează binele Moldovei, al cetățenilor săi, să trecem iarna cu bine! Nu ne interesează frustrările și jocurile politice ale opoziției care acționează în mod iresponsabil”, a punctat Marian.

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării