9 oct, 2019 15:25
1 308
5
Maia Sandu anunță cauza accidentelor grave din ultimul timp
9 oct, 2019 15:25
1 308
5

Consiliul pentru siguranța rutieră va fi convocat la 10 octombrie în ședință pentru a discuta problemele legate de ultimele accidente, soldate cu morți și zeci de răniți, și va veni cu soluții, a anunțat miercuri, 9 octombrie, după ședința Guvernului prim-ministrul Maia Sandu.

Foto: știri.md

”E foarte grav că se întâmplă atâtea accidente, multe dintre acestea fatale pentru participanții la trafic. E foarte grav că, în fond, cauzele pentru multe din aceste accidente sunt șoferii care se urcă la volan în stare de ebrietate. Mâine vom discuta la consiliul pentru siguranța rutieră toate aceste probleme și vom veni cu soluții concrete”, a menționat premierul, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Oficialul a adăugat că „ceea ce se întâmplă astăzi este rezultatul unei politici proaste de-a lungul timpului în acest domeniu”.

În ultimele două săptămâni au avut loc mai multe accidente rutiere, în care au fost rănite câteva zeci de persoane. Chiar astăzi, 17 persoane au ajuns la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe traseul Chișinău-Telenești.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter