main logo
2465

Maia Sandu, acuzată de scumpirile din R. Moldova: Reacția președintei

Prețurile la anumite categorii de produse din R. Moldova au fost majorate în ultima perioadă, ceea ce i-a nemulțumit pe moldoveni.

Maia Sandu, acuzată de scumpirile din R. Moldova: Reacția președinteiFoto: știri.md

În mediul online, de scumpirile atât la produsele alimentare cât și la carburanți, este acuzată președinta țării, Maia Sandu, transmite Știri.md.

În ceea ce ține de scumpirile la carburanți, Sandu a declarat că Președinția nu poate controla prețurile dar poate veni cu anumite recomandări prin Consiliul Suprem de Securitate.

De asemenea, despre presupusa scumpire a pâinii Maia Sandu a declarat că a intervenit pentru a nu permite acest lucru și anume a pus interdicție pe exportul de grâul din rezervele de stat.

O altă acuzație lansată la adresa președintelui este scumpirea uleiului, ceea ce este un fals, cel puțin asta o declară Maia Sandu.

”Eu nu produc ulei și nu am cum să-l scumpesc. De ce s-au întâmplat aceste lucruri? Avem monopol și există o anumită protecție a acestui monopol, s-au exportat semințe de floarea soarelui în cantități mari. E un fals, președintele nu stabilește prețuri”, a argumentat Sandu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării