main logo
522

Livrare de probă: Un container de mere va ajunge pe piața Emiratelor Arabe Unite

Asociația Moldova Fruct, în parteneriat cu Proiectul Agricultura Performantă în Moldova, a anunțat un concurs de selectare a unei companii pentru livrarea unui container de mere în stare proaspătă pe piața Orientului Mijlociu.

Livrare de probă: Un container de mere va ajunge pe piața EAUUn container de mere va ajunge pe piața Emiratelor Arabe Unite.

Costurile de Organizatorii se obligă de transportare, inclusiv livrarea containerului maritim la rampa de încărcare a mărfurilor și înapoi în port, încărcarea pe navă, transportarea maritimă vor fi acoperite de organizatori. 

Compania selectată urmează să ofere și furnizeze mere uniforme ca dimensiuni și colorație, de calitate superioară; să acopere costurile asociate ambalării conform standardelor din piața țintă (cutii telescopice specifice, alveole, pachete, sortare și ambalare). Producătorul va livra mere solicitate pe piața Orientului Mijlociu: soiuri roșii (Red, Chief, Delicious, Gala) sau Golden, calitatea 1 conform cerințelor internaționale. 

La concurs pot aplica companiile membre ale Asociației Moldova Fruct care dispun de casă de ambalare a merelor sau poate contracta servicii de sortare și ambalare de la altă întreprindere care deține casă de ambalare a merelor.

Amintim că în perioadă 18-22 februarie, curent un grup format din producători, procesatori și exportatori de fructe, nuci și miere au participat, cu suportul Moldova Fruct și proectului USAID Agricultura performantă în Moldova, ăntr-o misiune de afacere în cadrul expoziției internaționale Gulfood, Dubai. Producătorii au reușit să stabilească mai multe contacte cu potențiali cumpărători de pe piața Orientului Mijlociu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării