main logo
774

Licitație pentru reabilitarea a 233 de kilometri de cale ferată

Cu o întârziere de câteva luni, Calea Ferată din Moldova (CFM) a lansat licitația pentru selectarea companiei care va realiza lucrările de reabilitare a infrastructurii feroviare.

Licitație pentru reabilitarea a 233 de kilometri de cale feratăLicitație pentru reabilitarea a 233 de kilometri de cale ferată

Anterior conducerea Ministerului Economiei susţinea că licitaţia va avea loc la finele anului 2018, transmite Știri.md cu referire la mold-street.com

La licitaţie pot participa companii din ţară sau de peste hotare, iar câştigătorul va fi responsabil de proiectarea și reabilitarea liniei feroviare Bender -Basarabeasca - Etulia - Giurgiulești, pe o distanță de aproximativ 233 de kilometri și va mai efectua lucrări de renovare a stației Giurgiulești.

Infrastructura feroviară va fi adusă la o stare acceptabilă

Tenderul se va desfășura în două etape. Prima etapă presupune depunerea ofertelor tehnice. 

La cea de-a doua etapă, participanții selectați vor prezenta ofertele financiare. 

Termenul limită este 8 aprilie 2019, iar licitația se desfășoară pe platforma oficială BERD pentru achiziții electronice a clienților (ECEPP).

Contractul de efectuare a lucrărilor ar urma să fie semnat până pe 1 noiembrie 2019, respectiv lucrările vor începe la finele anului 2019 sau la începutul anului 2020.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării