main logo
1037

La Chișinău va avea loc un forum gratuit dedicat comerțului online

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova, în parteneriat cu Sales Zone, anunță organizarea unui Forum dedicat comerțului online.

La Chișinău va avea loc un forum gratuit dedicat comerțului onlineAsociația Oamenilor de Afaceri din Moldova, în parteneriat cu Sales Zone, anunță organizarea unui Forum dedicat comerțului online.

Participanții vor afla cum să vândă și să facă marketing pe Amazon, de la cei mai buni experți în domeniu care înregistrează vânzări anuale de peste 15 milioane de dolari pe an, scrie timpul.md.

Forumul va avea loc joi, începând cu ora 9, la Centrul Tekwill din Chișinău, Strada Studenților 9/11. Vor fi prezenți la acest eveniment reprezentanți ai autorităților centrale, iar sesiunile de discuții vor fi susținute de specialiști în domeniu din România și Republica Moldova.

Forumul este dedicat tuturor celor interesați de comerțul online, dar în special tinerilor antreprenori și managerilor din domeniu.

Intrarea participanților este gratuită și se face în limita locurilor disponibile, cu înregistrarea prealabilă pe site-ul evenimentului http://www.forum.saleszone.md/ . Miercuri este ultima zi posibilă pentru înregistrarea participanților.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării