main logo
390

Iurii Topala: Toți angajații CFM și-au primit salariile restante

Toți angajații Întreprinderii „Calea Ferată din Moldova” (CFM) și-au primit restanțele salariale.

Iurii Topala: Toți angajații CFM și-au primit salariile restanteIurii Topala: Toți angajații CFM și-au primit salariile restante

Anunțul a fost făcut chiar de șeful CFM, Iurii Topala pe pagina sa de facebook, transmite Știri.md

„Recent v-am anunțat că CFM aproape că și-a încheiat datoriile față de salariați. Astăzi, însă, vreau să spun că întreprinderea noastră nu mai are nicio restanță față de feroviari. Sunt bucuros că am reușit să lichidăm acele „cozi istorice” înainte de perioada preconizată. Împreună cu întregul colectiv de angajați, dar și cu sprijinul fondatorilor companiei - al Agenției Proprietății Publice și al guvernului, am izbutit să ieșim din impas. Întreprinderea noastră virează lefurile pentru toți salariații în termen”, a scris Topala.

De asemenea, directorul instituției a anunțat că a fost instituită o comisie, formată din reprezentanți ai administrației CFM și ai sindicatelor de profil, în cadrul căreia sunt analizate posibilitățile de majorare a salariilor pentru angajați.

Amintim că, în vara anului trecut, au apărut informații potrivit cărora angajații CFM nu și-au primit salariile de trei luni. Directorul instituției a declarat anterior că aceasta înregistrează anual pierderi de 100 milioane de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării