main logo
2247

Istoria unui afacerist din SUA născut la Chișinău: Moldova e promițătoare

Dyninno Group (SUA) dezvoltă cu succes o afacere în Moldova. Datorită avantajelor sale tehnologice şi a gestionării competente a crizelor, grupul şi-a îmbunătăţit poziţia pe piaţă.

Istoria afaceristului din SUA născut la Chișinău: Moldova e promițătoare

Potrivit Infotag, în mesajul companiei se menţionează că creşterea maximă a ponderii Dyninno Travel în 2020 a fost înregistrată în America de Nord, iar în întreaga lume, cota sa a crescut cu 60%, transmite Știri.md.

Fondatorul Dyninno şi preşedintele consiliului de supraveghere Alex Weinstein s-a născut la Chişinău.

În 1989 a emigrat în SUA împreună cu familia sa.

Compania pe care a creat-o a crescut de la un mic birou cu un singur angajat la o corporaţie multinaţională, care are angajate 4.500 de persoane în 14 birouri din întreaga lume.

Subdivizinea Dyninno din Chişinău este unul dintre cele mai mari birouri cu o suprafaţă de 3,3 mii de metri pătraţi, unde pot lucra până la o mie de oameni.

"Am deschis un birou în patria mea în 2007. Acesta a devenit al treilea, după San Francisco şi Riga. La început, doar şapte persoane lucrau în biroul de la Chişinău, dar a crescut rapid şi a necesitat o dezvoltare continuă", notează Weinstein.

Compania consideră că Moldova este o ţară promiţătoare pentru afaceri.

"În fiecare an în Moldova absolvesc peste 16 mii de tineri specialişti, peste 25 de mii de specialişti lucrează în sfera IT şi alte 18 mii, în sfera financiară.

Toţi îşi pot dezvolta potenţialul în cadrul Grupului Dyninno, datorită sistemului corporativ de formare, motivaţie, management al talentelor", a declarat el într-un comunicat de presă.

"În fiecare an mii de specialişti emigrează din, dar le putem oferi ocazia să se realizeze profesional în Dyninno pentru a nu părăsi Moldova", spune Alex Weinstein.

Dyninno oferă specialiştilor câştiguri bune, condiţii pentru dezvoltarea profesională, creşterea carierei.

"Fiecare angajat are un plan de carieră, o posibilitate de a se muta şi de a lucra în oricare dintre birourile din străinătate. 

De exemplu, angajatul nostru de la Chişinău gestionează astăzi operaţiunile diviziei de tehnologie financiară din mai multe ţări şi lucrează în biroul leton.

Compania are 14 birouri globale: în Moldova, Letonia, Columbia, India, Marea Britanie, SUA, Canada, Egipt, Azerbaidjan, România, Rusia şi Filipine", a spus Weinstein.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării