main logo
325

Investițiile pe piața de capital, discutate la World Investor Week 2023

Comisia Naţională a Pieţei Financiare (CNPF) desfăşoară o campanie de popularizare a oportunităţilor de investiţii pe piaţa de capital din Republica Moldova.

Investițiile pe piața de capital, discutate la World Investor Week 2023

După cum a comunicat Comisia pentru Infotag.md, în perioada 2-6 octombrie, în cadrul Săptămânii internaţionale a investitorului (World Investor Week 2023), vor avea loc evenimente al căror scop este creşterea capacităţii cetăţenilor de a înţelege conceptele financiare, pentru o mai mare incluziune financiară, transmite Știri.md.

Printre evenimentele importante ale campaniei se numără o sesiune cu antreprenorii privind „Oportunităţile de atragere a investiţiilor pentru dezvoltarea unei afaceri prin intermediul instrumentelor financiare disponibile pe piaţa de capital”, vizite de studiu la Bursa de Valori a Moldovei pentru studenţii Academiei de Studii Economice (ASEM), familiarizarea 50 de elevi de la liceul „Petru Rareş” din Capitală cu emisiunea de acţiuni sau obligaţiuni.

„Dezvoltarea cunoştinţelor financiare reprezintă un element esenţial în sporirea încrederii în instrumentele de investiţii pe piaţa de capital şi de protejare a drepturilor şi intereselor consumatorilor. Astfel, ne propunem să diseminăm informaţii utile direct către public, precum şi să obţinem un feedback, care să contribuie la dezvoltarea unor noi activităţi educaţionale”, a menţionat un reprezentant al CNPF.


Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării