main logo
434

Horoscop: Scorpionilor le merge foarte bine pe plan sentimental

Unor zodii le merge foarte bine astăzi pe plan sentimental.

Horoscop: Scorpionilor le merge foarte bine pe plan sentimental

BERBEC

Încercaţi să vă odihniți cât mai mult și căutați să vă destindeți. Seara s-ar putea să fiţi vizitaţi de nişte prieteni de familie.

TAUR

Problemele financiare par să dispară în această zi. Va fi nevoie să vă învăţaţi să gestionaţi cheltuielile mai raţional.

GEMENI

Astăzi vă preocupați de grijile acumulate în ultima vreme. O organizare eficientă a timpului poate fi cu adevărat salvatoare.

RAC

S-ar putea să vă confruntați cu o serie de evenimente care vă obosesc. Păstrați-vă cumpătul și judecați lucrurile la rece şi nu uitaţi de odihnă.

LEU

Trebuie să gândiţi mai pozitiv. Astfel, veți reuși să depășiți cu succes momentele mai dificile.

FECIOARĂ

Banii vă cam lipsesc în această perioadă. Aveți puțină răbdare, pentru că lucrurile o vor lua în curând pe un făgaş bun.

BALANŢĂ

Acordaţi atenţie celor din familie. Chiar dacă aveți tendința de a-i critica, nu o faceți într-un mod agresiv.

SCORPION

Vă merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar să faceți cuiva o declarație de dragoste.

SĂGETĂTOR

Cereţi sfaturile familiei în soluționarea unor probleme care au rămas nerezolvate. Dacă vi se propune să vă asociați într-o afacere, nu ezitați.

CAPRICORN

Unele lucruri sunt cam încurcate, dar cu răbdare veți reuși să le scoateți la capăt cu bine. Dacă vă mai rămâne ceva nerezolvat, să știți că și mâine este o zi.

VĂRSĂTOR

Sunteți optimişti şi binedispuşi. Starea de bine vă va ajuta ca până la finalul zilei să rezolvaţi o mulțime de chestiuni.

PEŞTI

Aveți posibilitatea să faceţi multe lucruri care să atragă atenția celor din jur. Le veţi demonstra tuturor că sunteți o persoană cu potențial şi meritaţi respectul lor, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării