main logo
998

Ghid pentru consumatorii de energie electrică. Unde poate fi găsit

Un ghid lansat de către Asociația Consumatorilor de Energie din Moldova vine cu sfaturi către utilizatori cum să acționeze în cazul unor practici ale operatorilor de energie electrică care se soldează cu cheltuieli suplimentare în facturi.

Ghid pentru consumatorii de energie electrică. Unde poate fi găsitGhid pentru consumatorii de energie electrică. Unde poate fi găsit

Nicolae Mogoreanu, președintele Asociației, face referire la un raport al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, menționând că profitul companiei Gas Natural Fenosa crește pe seama consumatorilor care achită în plus din cauza că nu cunosc pentru ce anume trebuie să plătească, transmite Știri.md cu referire la IPN

Nicolae Mogoreanu a menționat că ghidul a fost elaborat în baza unor exemple concrete cu care s-au confruntat consumatorii. Odată informați corect, aceștia și-au putut recupera banii pe care i-au achitat în plus. 

În baza practicilor explicate în ghid, consumatorii vor putea să-și examineze informat facturile de plată, iar dacă vor depista nereguli, vor putea să le reclame și să ceară explicații de la furnizor, spune președintele Asociației Consumatorilor de Energie din Moldova.

Ghidul a apărut în 500 de exemplare și poate fi găsit în librării.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării