main logo
922

Gest fără precedent la OSCE: Rusia a încercat să blocheze un raport despre Crimeea

Gest fără precedent la oficiul OSCE din Viena, după ce reprezentantul Federației Ruse a încercat să blocheze niște discursuri care nu i-au fost pe plac.

OSCE: Rusia a încercat să blocheze un raport despre Crimeea

Este vorba despre raportul Ucrainei și al unui expert cu privire la situația în domeniul securității din mările Neagră și Azov, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

Incidentul a fost raportat de corespondentul Radio Europa Liberă Rikard Jozwiak.

În timpul unei conferințe online la OSCE, Viena, un reprezentant al Rusiei agresoare a încercat un amestec în discursurile care vizau situația în jurul Crimeii, precum și militarizarea bazinului Azov-Marea Neagră, informează Inform Napalm.

Posibil, comportamentul isteric al diplomatului rus are conexiune cu faptul că pe 22 mai Ucraina a făcut un pas important și a semnat un memorandum privind transmiterea în instanța ONU a dosarului capturării marinarilor ucraineni de către Rusia.

Reprezentantul permanent al Rusiei la OSCE este, începând cu 5 august 2015, diplomatul Aleksandr Lukașevici care este, potrivit unui decret al președintelui rus, ambasador extraordinar și plenipotențiar. El este cunoscut și pentru declarațiile scandaloase în contextul cazului MH17.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării