main logo
477

Forum.md: Provocarea #fructdinmoldova deja aduce roade

Recent, site-ul Forum.md a desfășurat provocarea #fructdinmoldova, al cărei scop a fost încurajarea chișinăuienilor să cumpere fructele locale și sprijinirea producătorilor agricoli autohtoni.

Forum.md: Provocarea #fructdinmoldova deja aduce roade

Provocării noastre s-au alăturat sute de persoane, iar duminică, 24 martie, în scuarul Catedralei din Chișinău, a avut loc un târg de struguri, unde nu a rămas nici un strugure de poamă nevândut.

Acest lucru a dovedit încă o dată că locuitorii capitalei nu sunt indiferenți față de situația actuală a sectorul agricol din Moldova și că sunt gata să-și exprime sprijinul.

La târg, strugurii „Moldova” au putut fi cumpărați la un preț de 5/7/10 lei per kg. În câteva ore, toți strugurii au fost vânduți. 

Cumpărătorii au publicat fotografii pe rețelele de socializare cu hashtag-urile #fructdinmoldova / # фруктизмолдовы și au venit cu un apel pentru restul populației să dea prioritate fructelor locale.

Provocarea a avut loc sub sloganul: „Cumpărați fructele „noastre” moldovenești și mândriți-vă cu asta!" Inițiatorul acestei provocări a fost echipa Forum.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării