main logo
443

Facilitățile fiscale pentru activitățile jocurilor de noroc, anulate

Legea care prevede anularea facilităților fiscale pentru activitățile jocurilor de noroc și decretul șefului statului pentru promulgarea acesteia vor fi publicate vineri, 6 septembrie, în Monitorul Oficial.

Facilitățile fiscale pentru activitățile jocurilor de noroc, anulate

Legea vizează modificarea Codului fiscal. Aceasta prevede anularea scutirilor de la plata impozitului pe venit a câștigurilor de la loterii și pariuri sportive, precum și a scutirii de TVA fără drept de deducere a mărfurilor și serviciilor importate în cadrul proiectelor de parteneriat public-privat, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Totodată, a fost abrogată norma privind restituirea TVA la investiții (cheltuieli) capitale efectuate în cadrul parteneriatului public-privat de interes național, precum și anularea scutirii de la plata taxei pentru unitățile comerciale și de prestări servicii pentru persoanele care practică activități declarate prin lege ca activități ce constituie monopol de stat.

Nou lege a intrat în vigoare la 1 septembrie 2019, cu excepția unor prevederi, care vor fi puse în aplicare de la 1 ianuarie 2020.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării