15 septembrie, 16:39
95
0
Expo Dubai 2020, replanificată. Când va avea loc expoziția
15 septembrie, 16:39
95
0

Comitetului organizatoric pentru pregătirea participării Republicii Moldova la Expoziția Mondială „Expo Dubai 2020” s-a întâlnit într-o nouă ședință.

În cadrul ședinței de lucru s-a discutat despre modificarea hotărârii Guvernului privind schimbarea perioadei de desfășurare a expoziției, ca urmare a situației pandemice de COVID-19, transmite Știri.md.

Astfel, evenimentul urmează să aibă loc între 1 octombrie 2021 şi 31 martie 2022.

Prezent în cadrul ședinței de lucru, ambasadorul Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite, Comisarul General al secțiunii naționale, Victor Haruța, a declarat că „Expo Dubai 2020” va impulsiona relațiile economice bilaterale între Republica Moldova și Emiratele Arabe Unite, și va stabili noi domenii de cooperare, în același timp consolidând imaginea țării noastre pe arena internațională.

„Pe lângă extraordinara oportunitate de promovare a țării și de intensificare a schimburilor comercial-economice, științifice și tehnologice, „Expo Dubai 2020” reprezintă o ocazie pentru companiile autohtone să-și promoveze produsele la nivel mondial.

La moment, suntem în proces de elaborare a unui plan pentru susținerea acestora de a-și face cunoscute produsele”, a declarat secretarul de stat al Ministerului Economiei şi Infrastructurii, președinte al Comitetului organizatoric, Iuliana Drăgălin.

Menționăm că, Republica Moldova va participa la Expoziția Mondială „Expo Dubai 2020”, cu genericul oficial „Connecting Minds, Creating the Future”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter