22 iul, 2019 12:43
334
0
Experții japonezi vor să digitalizeze Biblioteca Națională
22 iul, 2019 12:43
334
0

O echipă de experți ai Agenției Japoneze de Cooperare Internațională (JICA) se află într-o vizită de lucru în R. Moldova pentru a analiza necesitățile implementării unui proiect de îmbunătățire a echipamentului de digitalizare al Bibliotecii Naționale.

În contextul vizitei, ministra educației, culturii și cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei, a avut o întrevedere cu ambasadorul Japoniei în Republica Moldova, Masanobu Yoshii, și experții JICA, transmite Știri.md cu referire la Ipn.md.

Masanobu Yoshii a exprimat disponibilitatea părții nipone pentru aprofundarea cooperării bilaterale, astfel încât cetățenii moldoveni să beneficieze de programele și proiectele susținute de către partenerii japonezi. Totodată, a vorbit despre succesul proiectelor „Kusanone”, care au contribuit la ameliorarea infrastructurii și condițiilor de învățământ din școli și grădinițe.

Liliana Nicolaescu-Onofrei a mulțumit partenerilor japonezi pentru sprijinul și investiția în domeniul culturii, exprimându-și încrederea în continuitatea colaborării productive, care se va materializa în proiecte și inițiative comune.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter