main logo
322

Elevii și studenții se pot înscrie la SSE Riga Finance Challenge

Elevii și studenții pasionați de economie și finanțe se pot înscrie la SSE Riga Finance Challenge 2019. Premiile acordate vor fi în valoare totală de 2.000 de euro.

Elevii și studenții se pot înscrie la SSE Riga Finance Challenge

Competiția începe online, însă cele mai bune echipe vor fi invitate să participe la marea finală, care are loc în luna mai, la Riga, transmite Știri.md cu referire la diez.md.

SSE Riga Finance Challenge 2019 este o competiție nouă pentru liceenii și studenții care vor să-și practice cunoștințele în domeniile economiei și finanțelor.

Cele mai bune 15 echipe vor fi invitate la marea finală la School of Economics in Riga pe 25-26 Mai, 2019. Echipele finaliste vor rezolva cazuri din domeniul finanțelor. Premiile oferite vor fi:

  • 1200 de euro pentru locul I;
  • 500 de euro pentru locul II;
  • 300 de euro pentru locul III.

Anul acesta, din juriu vor face parte profesioniști care activează în cadrul companiei Capitalia. Participanții trebuie sa formeze echipe a câte 3 persoane, însă în cazul unei înscrieri individuale, participantul va fi repartizat aleatoriu într-o echipă.

Pentru mai multe informații și pentru a va înregistra, accesați site-ul oficial al competiției. Înregistrarea este deschisă până la 1 mai. Poți urmări detaliile concursului și pe pagina de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării