main logo
505

Drumuri Bune 2: Ministerul Economiei face planul reparațiilor

Ministerul Economiei și Infrastructurii a inițiat prelucrarea datelor primite de la consiliile locale privind sectoarele de drum care urmează a fi incluse în Programul „Drumuri Bune 2 pentru Moldova” în anul 2019.

Drumuri Bune 2: Ministerul Economiei face planul reparațiilorMEI a început prelucrarea datelor privind proiectul Drumuri Bune 2

Procesul de colectare a propunerilor privind sectoarele de drum care urmează a fi incluse în Program în anul 2019 a demarat în luna noiembrie 2018. La moment, sunt așteptate propunerile de la încă 13 Autorități Publice Locale, transmite Știri.md

„Acest proiect este unul foarte important pentru dezvoltarea infrastructurii drumurilor în anul 2019. Noi am început deja prelucrarea datelor parvenite de la Consiliile raionale. Suntem în așteptarea propunerilor din partea raioanelor care nu au reușit să transmită informația privind sectoarele de drum care urmează a fi incluse în proiect, pentru anul 2019. Odată recepționată, această informație urmează a fi prelucrată în cel mai scurt timp”, a menționat ministrul Chiril Gaburici.

Programul „Drumuri Bune 2 pentru Moldova” a fost lansat la începutul lunii octombrie 2018, şi prevede reparația și construcția a circa 2.600 kilometri de drum în toate raioanele țării, în anul 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării