main logo
791

Două drumuri din Moldova ar putea fi reparate cu bani împrumutați din China

Drumurile R13 – Bălți-Florești și M5 – Bălți-Criva ar putea fi reconstruite cu suportul Bank of China. Guvernul Republicii Moldova a început negocierile pentru acordarea unui împrumut de 190 milioane de euro.

Două drumuri din Moldova ar putea fi reparate cu bani din ChinaDouă drumuri din Moldova ar putea fi reabilitate cu suportul Bank of China

Subiectul a fost discutat astăzi de ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici și Yang Shi Xin din Departamentul Finanțe, Bank of China, transmite Știri.md.

„Ne dorim ca anul acesta să reușim să lansăm lucrările de reabilitare a drumurilor R13 – Bălți-Florești și M5 – Bălți-Criva. Acest proiect, pe care sper să-l realizăm împreună, face legătura cu mai multe puncte strategice din țară”, a declarat Chiril Gaburici.

Yang Shi Xin a menționat că Bank of China apreciază toate facilitățile și oportunitățile oferite de Republica Moldova pentru investitorii străini. 

De asemenea, acesta a declarat că crearea unei infrastructuri moderne nu este un proces deloc ușor, dar împreună cu partenerii externi Moldova poate dezvolta acest sector.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării