29 iunie, 13:04
421
6
Dodon: Încep negocierile pentru obținerea împrumutului din Rusia
29 iunie, 13:04
421
6

Procedura de relansare a negocierilor pentru obținerea unui împrumut din Federația Rusă va fi lansată în această săptămâna.

Foto: moldpres.md

Președintele Igor Dodon a declarat astăzi, după ședința săptămânală cu premierul Ion Chicu și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, că va relansa procedura prevăzută de lege pentru obținerea împrumutului de 200 milioane de euro din partea Federației Ruse, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

"Voi emite decretul de inițiere a procedurilor de negociere. Relansarea negocierilor va fi discutată și în comisiile de profil ale Legislativului. Vom fi atenți să nu comitem erori care ar putea fi sancționate", a menționat șeful statutului.

În același timp, președintele Dodon a specificat că a primit asigurări din partea oficialilor ruși, cu care s-a întâlnit în cadrul vizitei efectuate recent la Moscova, că exporturile agricole moldovenești vor continua să fie scutite de taxe.

"Fructele, vinurile și conservele moldovenești vor continua să fie scutite de taxe în Federația Rusă", a spus șeful statului.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter