main logo
1356

Dodon, despre investigarea furtului miliardului: Toți au să ajungă acolo unde trebuie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a venit cu unele detalii în ceea ce ține de investigarea furtului miliardului, după ședința de astăzi a Consiliului Suprem de Securitate.

Dodon, despre furtul miliardului: Toți au să ajungă acolo unde trebuieFoto: tvrmoldova.md

Dodon afirmă că toate investigațiile de până acum în cazul miliardului furat au fost doar o mimare a unei anchete. Inclusiv același raport Kroll, șeful statului îl consideră o pistă greșită, transmite Știri.md cu referire la telegraph.md.

Totodată, Igor Dodon a venit cu unele detalii în ceea ce ține de situația actuală a investigațiilor furtului miliardului.

„Nu pot veni cu multe detalii, dar pot spune că acum sunt puși sub învinuire zeci de bancheri, există echipe comune de investigații, cetățenii trebuie să cunoască că există progres substanțial în ceea ce ține de investigarea fraudei bancare, cei care au comis aceste încălcări și concetățenii care așteaptă de la noi lucruri concrete, o să vedeți în timpul apropiat toți au să ajungă acolo unde trebuie”, a declarat Igor Dodon.

Totodată șeful statului a specificat că arhitecții și principalii vinovați ai fraudei bancare sunt membrii comitetului pentru stabilitate financiară și miniștrii de economie din acea perioadă.

„Ei au pregătit frauda bancară și vor răspunde”, a încheiat Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării