main logo
1187

Cum pot fi consultate online datele despre valoarea bunurilor imobile

Informația despre valoarea estimată a bunului imobil utilizată în scopul impozitării poate fi consultată online.

Cum pot fi consultate online datele despre valoarea bunurilor imobileFoto: bizlaw.md

Agenția Servicii Publice a emis o nota informativă prin care anunță că datele pot fi accesată folosind serviciul electronic al instituției, transmite Știri.md cu referire la Bizlaw.md.

Serviciul este gratuit şi nu necesită o autentificare specială a utilizatorului. Datele expuse sunt depersonificate, căutarea bunului imobil fiind posibilă prin introducerea adresei sau numărului cadastral al bunului imobil.

Accesul extins la datele Registrului bunurilor imobile, cu vizualizarea datelor complete despre bunul imobil, inclusiv a drepturilor înregistrate asupra lui, este posibilă în baza unui contract încheiat cu ASP.

Totodată, dacă doriţi să obţineţi informaţia din cadastrul bunurilor imobile pe suport hârtie, puteţi comanda documentul online. 

Adițional, completând o cerere şi achitând serviciile prin intermediul sistemului de plăţi Mpay, aveți opțiunea de a solicita și serviciile de obținere a informaţiei din registrele de stat (Registrul bunurilor imobile, Registrul de stat al populației, Registrul de stat al conducătorilor de vehicule, Registrul de stat al unităților de drept, etc.).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării