main logo
414

Cu cât au crescut veniturile fiscale la Bugetul Public Naţional

În nouă luni ale anului current, Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a încasat 29,1 mlrd. lei la Bugetul Public Naţional.

Cu cât au crescut veniturile fiscale la Bugetul Public Naţional

Această cifră constituie o creştere de peste 341 mil. lei sau cu 1,2% în raport cu perioada similară a anului precedent, transmite Știri.md.

Potrivit Infotag cu referire la datele SFS, în perioada menţionată, la Bugetul de stat au fost înregistrate încasări în sumă de 12,3 mlrd. lei, ceea ce constituie cu 419,6 mil. lei mai puţin comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2019 sau o diminuare de 3,3%.

La Bugetele locale au fost înregistrate încasări în valoare de 3 mlrd. lei, ceea ce reprezintă cu 147,5 mil. lei mai mult comparativ cu perioada similară a anului precedent sau +5,2%.

La Bugetul asigurărilor sociale de stat, în perioada menţionată, cifra încasărilor este de 10,3 mlrd. lei, ceea ce constituie cu 562,3 mil. lei mai mult comparativ cu perioada similară a anului precedent sau o creştere de 5,8 %.

La Fondurile asigurărilor obligatorii de asistenţă medicală au fost acumulate 3,5 mlrd. lei, ceea ce constituie cu 51 mil. lei mai mult în comparaţie cu perioada similară a anului 2019 sau cu 1,5%.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării