main logo
478

Compania care va repara coridorul ce leagă centrul şi nordul Moldovei

Compania cu care MEI a semnat azi un contract de circa 100 de milioane de lei, pentru reparația Coridorului 11, „Genesis International SRL” îl are ca administrator pe Vitalii Mrug, care figurează și ca administrator al companiei „Gările Auto Moderne SRL”, firmă care a concesionat gările și stațiile auto din Moldova pentru 25 de ani.

Compania care va repara coridorul ce leagă centrul şi nordul MoldoveiFoto: tv8.md

Anterior, jurnaliștii de investigație au scris că Genesis International SRL a făcut toate lucrările de renovare a drumurilor finanțate de asociația „Pentru Orhei”, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

De asemenea, Ziarul de Gardă a scris că în perioada guvernării comuniste, Vitalii Mrug a obținut fotoliul de șef al Administrației de Stat a Aviației Civile. 

În plus, numele lui este legat de alte două firme, care în ultimii șapte ani au câștigat contracte de reabilitare a drumurilor. Este vorba de SA Magistrala, care a obținut peste 80 mln lei și Aspect-M, proprietară la Magistrala-Nistru, care a obținut peste 170 mln de lei. Aspect-M este fondatoare și la Genesis International.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării