main logo
1528

Chicu, despre creșterea prețurilor: Un spectacol foarte urât

Subiectul creșterii prețurilor la pâine și exportul de grâu din rezerve este ”un spectacol foarte urât” în care joacă politicienii.

Chicu, despre creșterea prețurilor: Un spectacol foarte urâtFoto: știri.md

De o asemenea părere este ex-premierul Ion Chicu, care a menționat că rezerve sunt suficiente, iar prețurile la pâine au crescut din motivul secetei care a avut loc vara trecută, transmite Știri.md.

”Este o campanie electorală. Din păcate politicienii foarte cinic utilizează toate instrumentele pentru a panica lumea. Unii deputați vin și constată ceva dezastruos, de parcă el e conducător al statului și trebuie să vină cu soluții. Asta este o strategie a politicienilor, inspirară de politehnologi, plătiți pe bani grei.

Dacă vorbim de pâine și securitatea alimentară, aici este o încercare de a isteriza societatea. Te-a speriat și chiar dacă nu ți-a spus soluția, în memorie îți rămâne cine primul a menționat această problemă. Deci el e om bun că a informat lumea. Cam asta este tactica multor politicieni.

Pâne este suficientă în țară, da, prețurile cresc pentru că anul trecut a fost secetă, dar noi o să avem următoarea roadă peste 4 luni și pentru aceste luni sunt rezerve suficiente.

Încercările populiste de a bloca exporturile este o lovitură asupra fermierilor, asemenea implicări a statului doar dăunează și show-ul acesta este o manifestare de lipsă de respect față de oameni. Un spectacol foarte urât”, a declarat Chicu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării