main logo
1180

Ceban, despre modificarea taxelor locale: Acest lucru trebuie făcut

Primăria Chișinău intenționează să modifice, dar mai precis să ajusteze taxele locale. Despre aceasta a anunțat primarul Ion Ceban.

Ceban, despre modificarea taxelor locale: Acest lucru trebuie făcut

Potrivit edilului, această schimbare ''trebuia făcută de zeci de ani de zile'', transmite Știri.md.

''Dacă nu vom schimba abordarea, nu vom avea nici reparații de drumuri, nici parcuri, nici clădiri, nici curți de bloc, acoperișuri, ascensoare și așa mai departe.

În momentul în care ne-am propus modificarea taxelor, am luat în calcul și partea socială în care ar fi afectate unele categorii de persoane, care vor fi scutite în continuare de aceste taxe.

Am văzut că mai multă lume critică modificarea taxelor locale. Da, am propus și această modificare este o ajustare care trebuia făcută de zeci de ani de zile. Toți se temeau de politică, de ce vor zice oamenii și că nu vor fi realeși.

Eu nu mă tem. Eu știu că acest lucru trebuie făcut. Și cei care critică știu că este nevoie de aceste ajustări.

100 de milioane care se vor acumula în urma acestor ajustări, vor merge pentru reparația curților blocurilor și blocurilor propriu-zise, dar și a curților de bloc care arată dezastruos, deoarece nu s-a intervenit practic niciodată.

Eu vă propun să avem o abordare pragmatică.

Puteți să mă criticați, să mă judecați, dar acest lucru trebuie făcut, iar ceilalți care așteaptă, preferă să mintă frumos și să manipuleze. Eu vreau ca în acest oraș lucrurile să fie făcute în așa fel încât să nu ne fie rușine'', a declarat Ceban.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării