main logo
607

BNM le arată vizitatorilor un lingou de aur și colecția de monede din aur și argint

Elevii sunt încurajați de Banca Națională să participe, în perioada 25-29 martie, la evenimente de educație financiară și expoziții. BNM își deschide ușile pentru vizitatori în contextul Săptămânii Internațională a Educației Financiare, cu genericul „Învață. Economisește. Câștigă”.

BNM le arată vizitatorilor un lingou de aur și colecția de monedeBNM le arată vizitatorilor un lingou de aur și colecția de monede

Vizitatorii vor avea posibilitatea să vadă pe viu un lingou de aur și să afle mai multe despre elementele de siguranță a leului moldovenesc, transmite Știri.md cu referire la IPN

De asemenea, vor avea posibilitatea să vadă sala de expoziții în care se păstrează colecția de monede comemorative și jubiliare din aur și argint emise de Banca Națională a Moldovei, precum și de alte bănci centrale donate BNM.

Durata unei vizite va fi de 45 de minute și acestea sunt preconizate pentru orele 09.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 și 16.00.

Persoanele interesate trebuie să se înregistreze, până pe data de 22 martie, ora 12.00, la adresa electronică educatie.financiara@bnm.md sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a BNM. Accesul în bancă va fi posibil conform listei, la prezentarea actului de identitate al însoțitorului de grup.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării