253
0
BNM își va deschide ușile pentru viitorii specialiști ai țării
253
0

Peste 100 de studenți și masteranzi ai instituțiilor de învățământ superior din țară sunt așteptați pe 18 februarie, la Banca Națională, în cadrul evenimentului Ziua carierei la BNM organzat în premieră.

Foto: știri.md

Evenimentul face parte dintr-un șir de măsuri pe care BNM și le propune pentru a comunica mai intens cu tineretul studios și pentru a oferi un început de carieră pentru cei mai temerari, transmite Știri.md

"În decursul mai multor ore, invitații vor avea ocazia să participe la ateliere de lucru cu profil de specialitate și să afle informații interesante chiar din prima sursă, de la cei mai buni specialiști în domeniile de activitate ale BNM, scopul fiind dezvoltarea unui dialog constructiv Față în Față  între studenți și angajator", se arată într-un cmunicat. 

De asemenea, participanții vor afla despre ofertele de posturi vacante ale băncii, dar și ce trebuie să cunoască pentru a putea candida în concursurile de angajare organizate de către BNM. În același timp, studenții vor fi invitați să pună întrebări, să-și expună opiniile, dar și așteptările față de BNM ca potențial angajator.

Doritorii se pot înregistra adresând o solicitare la email-ul: resurse.umane@bnm.md sau la numărul de telefon 0 22 822 344.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter