main logo
319

Banca Mondială va continua să sprijine dezvoltarea economică a Moldovei

Banca Mondială îşi menţine angajamentul de a sprijini cele mai importante şi urgente domenii de dezvoltare social-economică din Moldova, inclusiv energia.

Banca Mondială va continua să sprijine dezvoltarea economică a Moldovei

După cum a comunicat serviciul de presă al guvernului pentru Infotag, acest lucru a fost declarat de directorul regional al Băncii Mondiale pentru Belarus, Moldova şi Ucraina, Arup Banerjee, în cadrul unei întâlniri de joi, la Chişinău, cu secretarul general al guvernului, Dumitru Udrea, transmite Știri.md cu referire la Infotag.

Întrevederea a avut loc şi din considerentul că este necesară dezvoltarea unei noi strategii de parteneriat a BM cu Republica Moldova pentru următorii cinci ani.

"Guvernul Republicii Moldova apreciază parteneriatul durabil cu Banca Mondială şi, pe această cale, vreau să subliniez că acum mai mult ca niciodată avem nevoie de suport pentru a realiza schimbări şi reforme sistemice şi structurale în domeniul economic şi social, inclusiv prin alocarea unei atenţii sporite asigurării securităţii alimentare şi energetice a ţării", a spus Dumitru Udrea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării