main logo
751

Autorizația de antrepozit vamal va fi eliberată doar în regim online

Serviciul Vamal al Republicii Moldova a anunțat că, din 1 februarie 2021, procedura de eliberare a Autorizației de antrepozit vamal (administrarea și gestionarea antrepozitului) se va desfășura doar în format electronic.

Autorizația de antrepozit vamal va fi eliberată doar în regim onlineFoto: customs.gov.md

Astfel, cei care intenționează să depună cererea de obținere „Autorizației de antrepozit vamal”, instituția recomandă să fie consultată lista documentelor necesare care urmează a fi anexate, transmite Știri.md.

"Tot procesul se va desfășura doar în format electronic. Astfel, la adresa de e-mail pe care o veți indica vor fi transmise toate notificările, inclusiv și actul constatator de recepție a cererii, dar și actul permisiv. La prima etapă, va fi necesar să obțineți „Schema tehnologică de lucru elaborată și aprobată de biroul vamal în a cărui rază de activitate se află antrepozitul vamal”. Aceasta, împreună cu tot setul de acte, va fi scanată și anexată la cerere", informează Serviciul Vamal. 

La fel, instituția menționăm că nu au fost operate modificări și în ceea ce privește lista actelor necesare sau modalitatea de realizare a controlului la momentul autorizării. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării