main logo
906

Atragerea de noi investiţii, discutată la Cahul Business Summit 2023

Cahul Business Summit 2023 a început, miercuri, în sudul Moldovei - la Cahul.

Atragerea de noi investiţii, discutată la Cahul Business Summit 2023

Oportunităţi de dezvoltare a afacerilor pentru antreprenori, tehnologii digitale şi utilizarea lor eficientă, atragerea de noi investiţii în această regiune - acestea sunt doar câteva dintre subiectele abordate pe parcursul reuniunii, transmite Știri.md cu referire la Infotag.

Forumul a reunit reprezentanţi ai autorităţilor publice, oameni de afaceri, investitori, experţi şi potenţiali donatori. 

Ambasadorul UE în Moldova, Janis Mazeiks, a declarat, la deschiderea Summitului, că "eforturile echipelor de proiecte UE de a sprijini reabilitarea şi modernizarea infrastructurii din Cahul, precum şi investiţiile în digitalizarea serviciilor, vor încuraja cetăţenii din ţările europene să viziteze regiunea şi chiar să rămână şi să dezvolte afaceri în Cahul". 

Cahul Business Summit este finanţat de Uniunea Europeană. Forumul este organizat de Asociaţia naţională a companiilor private TIC (ATIC) în parteneriat cu primăria Cahul, ambasada Suediei, PNUD Moldova, UNICEF, USAID, ambasada Elveţiei şi Helvetas, în cadrul EU4Moldova: Startup City Cahul.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării