main logo
433

ASITO încearcă repetat să-și vândă acțiunile. Ce sumă se solicită

Compania ASITO Direct, care nu a reușit să-și vândă anterior un pachet unic de acțiuni, face o încercare repetată.

ASITO încearcă repetat să-și vândă acțiunile. Ce sumă se solicităASITO încearcă repetat să-și vândă acțiunile. Ce sumă se solicită

Într-un comunicat emis în data de 2 ianuarie, compania informează că expune repetat la vânzarea pe piaţa reglementată prin intermediul Bursei de Valori a Moldove un pachet unic de de 3.866.669 de acțiuni, transmite Știri.md cu referire la bizlaw.md

Acestea vor fi expuse la vânzare începând cu data de 2 ianuarie pe un termen de 82 zile calendaristice, cu durata licitaţiei de 5 zile lucrătoare începând cu data de 25 martie.

Valoarea nominală a unei valori mobiliare este de 10 lei, dar este expusă spre vânzare la preţul de 4,16 lei. Suma totală a pachetului expus se ridică astfel la peste 16 milioane de lei.

În noiembrie 2018, compania de asigurări a scos la vânzarea 48.192 acţiuni ordinare nominative de clasa I, pe care le-a expus la Bursa de Valori a Moldovei la prețul de 3,89 lei per acțiune, valoarea nominală fiind de 10 lei. Nimeni însă nu s-a arătat interesat de achiziție.

Tot în noiembrie au fost admise spre emisiune pe piața reglementată peste 4,6 milioane de acțiuni ale ASITO Direct cu valoare nominală de 10 lei.

Amintim că, recent, ASITO a solicitat Companiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF) retragerea benevolă a licenței pentru activitatea în domeniul asigurărilor (asigurări generale).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării