main logo
333

Antreprenorii care eșuează în afaceri vor primi dreptul la o a doua șansă

Antreprenorii care eșuează în inițiativele de afacere vor beneficia de încă o șansă pentru a-și realiza visurile.

Antreprenorii care eșuează în afaceri vor avea dreptul la o a doua șansă

Este vorba despre proiectul Danube Chance 2.0 care oferă un instrument nou de suport pentru oamenii de afaceri și stă la baza creării unor  politici de susținere a sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, transmite Știri.md.

„Proiectul Danube Chance 2.0 oferă un instrument nou de suport antreprenorilor și poate sta la baza creării unor  politici de susținere a sectorului IMM. Experiența internațională demonstrează că nereușita  poate fi un rateu  de moment, dar nu un fapt ce  te poate face să renunți. Trebuie doar să te ajute să înțelegi riscurile, fiind necesar ca instituțiile statului și cele de suport să  identifice acele instrumente de susținere, care ar duce la valorificarea potențialului întreprinderilor”, a declarat secretarul General de Stat, Iulia Costin, la un Mic Dejun de Afaceri, desfășurat la ODIMM.

Potrivit managerului proiectului Danube Chance 2.0, Elena Rusu, Proiectul propune  antreprenorilor din Regiunea Dunării o nouă șansă prin instrumente de suport precum: analiza cadrului legislativ privind antreprenoriatul și relansarea afacerii, instruiri on-line și off-line în cadrul academiei “Trial and Error”, precum și posibilitatea de a beneficia de mentorat și servicii de consultanță pentru relansarea afacerii.

La rândul său, directorul general interimar al ODIMM, Petru Gurgurov, menționează că teama de eșec,  este principalul motiv pentru care multe persoane cu spirit antreprenorial nu încep o afacere.

Micul Dejun de Afaceri este al doilea din cele  trei evenimente care se vor desfășura pe parcursul implementării Proiectului Danube Chance 2.0 „Acceptarea eșecului pentru a facilita accesul antreprenorilor la a doua șansă în regiunea Dunării”, co-finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Transnațional Dunărea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării