218
0
Andrievschi: PDM s-ar putea să contacteze cu PSRM sau ACUM
218
0

Alegerile parlamentare anticipate vor îndepărta investitorii străini care intenţionează să vină în Moldova, deoarece ei nu vor aştepta până când în ţară va fi siguranţă şi stabilitate.

Potrivit Infotag, această opinie a fost exprimată de analistul politic Vitalii Andrievschi joi, la un post de televiziune, transmite Știri.md.

„De asemenea, vom pierde creditele oferite de Banca Mondială, în special pe cele oferite în scopuri umanitare şi energetice. Vom pierde creditele umanitare oferite de Uniunea Europeană. Incertitudinea va determina o parte din oameni să plece din ţară, pentru că nu este clar ce se va întâmpla mâine. Vom pierde foarte mult, dar nu vom câştiga nimic", a subliniat el.

Potrivit lui Andrievschi, dacă ar exista o prognoză potrivit căreia un partid ar putea obţine majoritatea locurilor în Parlament, ar fi logic să se meargă în alegeri anticipate, însă nu există astfel de prognoze.

Politologul nu exclude faptul că Partidul Democrat va încerca să contacteze cu reprezentanţii Partidului Socialiştilor sau ai blocului ACUM.

Citește și
article image
Dodon: Sunt susţinător al Europei mari, de la Lisabona la...
2
311
article image
Dmitri Kozak: Situația politică din Republica Moldova este...
0
824
article image
Boțan: În locul unei campanii efervescente, avem o apatie...
0
336
article image
Nota guvernării: La 100 de zile de guvernare, cetățenii...
5
317