main logo
2821

Ambasada Japoniei lansează un apel pentru cereri de granturi: Data limită

Ambasada Japoniei în Republica Moldova a lansat un nou apel pentru cereri de grant în cadrul Programului de securitate umană „Kusanone”, pentru anul fiscal 2025. Ambasada a comunicat pentru Infotag că termenul limită pentru depunerea cererilor de participare la Program este 6 decembrie.

Ambasada Japoniei din Moldova lansează un apel pentru cereri de granturiFoto: Imagine simbol

În cadrul Programului „Kusanone”, Guvernul Japoniei oferă asistență sub formă de granturi organizațiilor non-profit: spitale, administrații locale, instituții de învățământ sau organizații neguvernamentale pentru a realiza proiecte de dezvoltare la scară mică, transmite Știri.md cu referire la Infotag.

Acestea pot fi construcția sau renovarea majoră a instituțiilor de învățământ, achiziționarea de echipamente pentru asistarea persoanelor cu dizabilități, achiziționarea de echipamente medicale pentru spitale, achiziționarea de mijloace de transport pentru scopuri publice.

Ambasada intenționează să selecteze mai multe proiecte prioritare pentru finanțare. 

Cererile de finanțare trebuie trimise la adresa kusanone@ci.mofa.go.jp sau la adresa Ambasadei. Mai multe detalii AICI.

Programul „Kusanone” a fost lansat în Moldova în 2008. De atunci, acesta a finanțat 92 de proiecte în domeniile asistenței medicale, educației, modernizării infrastructurii locale și protecției mediului.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării