main logo
383

Achizitii.md: Start înregistrării pentru seminarele din martie

În martie 2019, platforma Achizitii.md continuă seria de seminare gratuite pentru furnizori. Fiecare seminar constă din două etape:

Achizitii.md: Start înregistrării pentru seminarele din martie

- Partea teoretică cuprinde: principalele prevederi ale Legii achizițiilor publice 131/2015;

- La etapa  practică veți învăța cum să lucrați cu platforma, cum să pregătiți și să propuneți o ofertă în cadrul procedurii. De asemenea, în cadrul ambelor etape, participanții pot adresa întrebări, echipa Achizitii.md fiind la dispoziție cu răspunsuri pe măsură. 

În lunile ianuarie și februarie, platforma online Achizitii.md a desfășurat cu succes peste 30 de seminare, în cadrul cărora au fost instruite peste 600 de persoane. Cursurile sunt dedicate atât profesioniștilor din domeniul achizițiilor, cât și începătorilor și se desfășoară în limba română și rusă. 

Seminarele organizate de platforma Achizitii.md au menirea de a familiariza utilizatorii cu modalitățile moderne de realizare efectivă a achizițiilor publice.

Reamintim, Achizitii.md face parte din sistemul M-Tender și reforma guvernamentală în domeniul achizițiilor publice. 

Obiectivul principal al proiectului este de a crea o cooperare strânsă, eficientă și transparentă între sectorul privat și cel public din domeniul achizițiilor publice și al licitațiilor.

Proiectul Achizitii.md anunță startul înregistrării la un nou seminar, care va avea loc în luna martie. 

Dacă doriți să participați la seminar, completați formularul de înregistrare.

Pentru mai multe informații despre seminarele și activitățile proiectului, contactați-ne la adresa de e-mail: info@achizitii.md. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării