main logo
671

70 de companii, la expoziția Republica Moldova Prezintă, desfășurată la Iași

Circa 70 de companii din țara noastră vor participa la expoziția „Republica Moldova Prezintă”, care se va desfășura într-un centru comercial din Iași, România, în perioada 16 - 18 noiembrie curent.

70 de companii, la expoziția R. Moldova Prezintă, desfășurată la Iași70 de companii, la expoziția Republica Moldova Prezintă din Iași

Companiile autohtone vor prezenta produse agricole și produse alimentare procesate, îmbrăcăminte și încălțăminte, articole din piele și accesorii, mobilier, tehnologii și utilaje, sisteme de informare și dezvoltare. În cadrul expoziției, mai mulți agenți economici din cele două state vor participa la un Forum bilateral de afaceri moldo-român, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Evenimentul a mai fost organizat la Iași în anul 2016. Anul trecut, expoziția s-a desfășurat la Ploiești, iar în vara anului curent - la Brașov. Camera de Comerț și Industrie a precizat că în anul 2019, expoziția „Republica Moldova Prezintă” va fi organizată și în alte județe din România, precum și în Germania.

Expoziția este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Primăria municipiului Iași, Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Republica Moldova – România, Proiectul EEN, Tehnopolis Iași și un centru comercial.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării