main logo
575

25 decembrie, termenul limită de achitare a impozitului pe avere

Serviciul Fiscal de Stat aduce la cunoștința tuturor contribuabililor despre faptul că la data de 25 decembrie 2018 survine termenul de achitare a impozitului pe avere.

25 decembrie, termenul limită de achitare a impozitului pe avere

Impozitul pe avere se aplică asupra persoanelor fizice care dețin bunuri imobiliare cu destinație locativă şi căsuțe de vacanță (cu excepția terenurilor) a căror valoare cumulativ este estimată: la 1,5 milioane lei şi mai mult și au o suprafață totală de 120 m2 şi mai mult, transmite Știri.md.

Contribuabilii identificați până la data de 1 noiembrie 2018, în calitate de subiecți ai impunerii cu impozitul pe avere vor fi informați despre suma impozitului pe avere ce urmează a fi achitată prin intermediul avizelor de plată. Acestea vor fi remise până la data de 10 decembrie 2018

NOTĂ: În cazul în care impozitul pe avere nu va fi achitat până la 25 decembrie 2018, pentru fiecare zi de întârziere va fi aplicată majorarea de întârziere (penalitate) în mărime de 0,0329 % per zi.

Pentru informații suplimentare puteți apela Centrul unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul 0 8000 1525, apel gratuit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării