main logo
656

Vopseaua lui Porsche Carrera GT costă cât un Superb nou

În curând o nouă capodoperă a producătorului de sportcar-uri din Stuttgart va fi scoasă la licitație. Este vorba despre acest Porsche Carrera GT cu un parcurs foarte mic și o culoare de caroserie deosebită.

Vopseaua lui Porsche Carrera GT costă cât un Superb nouFoto: autoexpert.md

Sportiva nemțească are doar 256 de mile la bord și a fost construită pe vremea când sistemele electronice erau considerate un inamic al supercarurilor și nu o calitate, transmite Știri.md cu referire la autoexpert.md.

Mașina, este echipată cu un V10, aspirat natural, care scoate circa 603 CP (612PS) dintr-un volum de 5.7 litri și vine dotată cu o cutie de viteze manuală.

Așa cum prevede scriptura, toată puterea motorului era transmisă exclusiv punții spate, astfel că mașina îți putea asigura o experiență greu de uitat. Însă pe lângă temperamentul imbatabil, acest Carrera GT se remarcă și cu ajutorul unei nuanțe de vopsea mai deosebite.

Ori poate nu atât culoarea cât prețul plătit pentru aceasta la 23.500 de dolari! Încă puțin și îți poți cumpăra o Skoda Superb de acești bani, mașina de vis a multor moldoveni.

În ce privește Porsche-ul însă, cu siguranță că prețul de vânzare la licitație va fi de cel puțin 50 x Superb. Mai exact, între 1.2-1.5 milioane de dolari este prețul estimativ al acestui exemplar Carrera GT.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării