main logo
726

Volkswagen pregătește modificări totale pentru mașinile electrice

ID3 facelift primește în mare parte modificări cosmetice, dar există și caracteristici software revizuite.

Volkswagen pregătește modificări totale pentru mașinile electrice

Volkswagen a finalizat ceea ce numește o „actualizare cuprinzătoare” a hatchback-ului complet electric ID3 pentru a răspunde preocupărilor clienților cu privire la calitatea designului și la senzația mașinii, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

ID3, care a fost primul model care a folosit platforma electrică MEB a Grupului VW când a fost lansat în 2020, a primit modificări în mare parte cosmetice, dar primește o nouă abordare a abonamentelor software și software.

„Am luat în considerare în mod sistematic dorințele clienților noștri”, a declarat Imelda Labbé, șefa de vânzări și marketing al mărcii VW.

Din punct de vedere vizual, noua mașină capătă un aspect mai convențional cu o nouă bară de protecție și îndepărtarea benzii negre de plastic de sub parbriz.

O abordare mai curată a designului presupune, de asemenea, îndepărtarea benzii de identificare a modelului din spatele axului față și decorarea opțională aplicată pe stâlpul din spate.

Interiorul mașinii folosește mai mult din suprafețele moi, cu spumă, văzute în SUV-ul ID4 mai mare pentru a răspunde plângerilor proprietarilor că mașina nu a îndeplinit standardele tradiționale de interior ridicate ale VW.

Pentru piețele cu volanul pe stânga, un ecran tactil de 12 inchi este acum standard în centrul tabloului de bord în locul unui afișaj de 10 inchi.

Software-ul a fost actualizat la cea mai recentă versiune a ID-ului. 3.0, care permite mai multe upgrade-uri over-the-air. Cu toate acestea, mașina nu a primit noul software ID 4.0, care urmează să fie lansat pe noile modele ID în cursul acestui an.

Software-ul include o reproiectare a ecranului pentru a oferi un meniu mai clar, meniul de încărcare fiind acum situat pe primul nivel al ecranului tactil, ca răspuns la feedback-ul clienților.

Acces la date „Swarm”

Upgrade-ul include, de asemenea, mai multe opțiuni de abonament pentru achiziționarea din magazinul online al mașinii, inclusiv controlul adaptiv al vitezei de croazieră, care în unele piețe și specificațiile modelului poate fi activat doar odată achiziționat din magazin.

Cu ajutorul opțional Travel Assist, mașina poate accesa acum datele roi prin cloud dacă există o conexiune la internet, care furnizează informații către sistemele de asistență pentru șofer pentru a-i ajuta să ia decizii mai bune.

Mașina folosește datele de hărți încărcate de la alte mașini ale Grupului VW pentru a permite funcții precum centrarea pe o bandă, chiar și atunci când există doar un singur marcaj rutier identificabil în loc de două.

ID3 poate, de asemenea, să învețe să se poziționeze mai mult în dreapta benzii decât să corecteze automat în centru.

Faceliftul nu abordează toate preocupările restante care i-au deranjat pe clienți. De exemplu, nu există încă iluminare pentru comenzile încălzitorului pe timp de noapte și, de asemenea, nicio modificare a dimensiunilor bateriei și a puterii de ieșire.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării