main logo
527

Viitorul concept Renault, fabricat din 70% materiale reciclate

Constructorul francez de automobile a publicat un teaser video cu viitorul concept alimentat cu hidrogen. Potrivit Renault, acesta este fabricat din 70% materiale reciclate și este reciclabil în proporție de 95%.

Viitorul concept Renault, fabricat din 70% materiale reciclateFoto: automarket.ro

Electrificarea și, implicit, sustenabilitatea sunt două domenii în care francezii de la Renault au investit foarte mulți bani și timp, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Producătorul din Hexagon pledează pentru un viitor cât mai "curat", tocmai de aceea vrea să schimbe modul în care sunt fabricate mașinile.

Cel mai nou concept Renault va debuta în 19 mai și încă nu are un nume. Știm că va fi alimentat cu hidrogen, iar acum aflăm (dintr-un teaser video) că este fabricat din 70% materiale reciclate și, mai mult, că este reciclabil în proporție de 95%.

Clipul ne dă ocazia să aruncăm și o privire în habitaclu.

Printre altele, se poate observa, că în dreapta volanului, conceptul va avea nu mai puțin de 4 display-uri, dar și un sistemul de iluminare ambientală.

Soarta acestui concept este încă incertă. Potrivit zvonurilor, acesta ar putea anunța un nou limbaj de design și, totodată, ar putea sta la baza unui succesor cu zero emisii pentru celebrul model Renault 4.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării